Köpinformation

Vi kommer att informera dig varför vi har. Samlingen av personlig information, vi avser att använda Vi måste samla och lagra ditt namn, adress och andra grundläggande tjänster.

Personliga data, till exempel frågor som ställs till frågan. Fakturering

säkerhet

Behållas för att säkerställa säkerheten. , Integritet och konfidentialitet av dina personuppgifter krävs garantier.

hemlig

Vår garanti för att du köper, du köper på vår hemsida - oroa dig inte för säkerheten på ditt kreditkort. Om du har några frågor, kontakta oss via e-post för att diskutera säkerheten. Alla produkter följer följande bestämmelser i lagen om konsumentskydd för organisationen.

stöd

Vi fokuserar på att minska onlinebedrägerier. Som en försiktighet har vi ett team av kundsupport som kontakten inte är nöjd med dig som våra säkerhetsmatcher eller om vi misstänker att vi har missbrukat. Taligenkänning och godkännande.

Kundservice

Vi använder teknik som gör det möjligt för oss att accelerera, gör inget återbetalning med rätt produkt som du kan använda. Beteende hos besökare på vår webbplats Det enklaste.

Lagras i webbläsaren "cookies". En "cookie" är en liten textfil lagrad på din dator, vi kan hjälpa dem som är nöjda. Denna information ger oss information om dig själv, vilket betyder att du inte återställer dina uppgifter. Du kan använda din webbläsare för att förhindra att ändra det. Särskild situation Den information som samlas in på detta sätt kan användas för att identifiera dig om du inte ändrar det.

Om du har några klagomål, behandlar vi datan ska omfatta uppdragskommitténs uppgifter - men var god informera oss i förväg, helst så att vi har förmåga via e-post för att lösa alla dina problem.

Back
Copyright @2020 www.kettstakavind.se Powered by Kläder på nätet
Byxor och chinos,Tröjor,Jeans,T-shirts,Skjortor,Bad och beach,Underkläder.